Leadership

Newly Elected Chiefs

Issue 2 and Volume 86.

Newly Elected Chiefs The following have been elected to head the Fire Departments in their respective municipalities: Forest Grove, Wash.—Walter Vandervelden Niles Center, Ill.—George Pasek Mountain View, N. J.—Albert Muhlmeister Seaside Heights, N. J.—J. Verne Van Kirk Wildwood, N. J.—Elmer Hewitt Huntington, N. Y.—Arnold Conway Germantown, N. Y.—Harold Denager Patterson, Cal.—O. S. Ball Princeton. N. J.—Harrv H. Kerr Moulton, Tex.—R. R. Papacek Chester, N. Y.—Gail Burrows. Burbank, Cal.—B. M. Patton Watchung, N. J.—Edgar W. Titus Falls View, Out.—Tolm Allen Fairview, N. Y.—Albert Johnson Bloomingdale, N. J. Charles Van Duyne Hohokus, N. T.—Frank Miller Friendship, Wis.—Charles Fichter Kenosha. Wis.—Fred J. Moeller Glemvood. Ia.—Lewis Robinson Hamburg. Pa.—I. S. Schlenker Park Ridge, N. J.—Robert Scharrenberg. Jr. St. Johnsburg, N. Y.—Henry Broeker Union Ore.—Charles Hiatt Trevorton, Pa.—Alex Cooper Tama, Ia.—Chris Daniels Chelsea, Ia.—Albert Benda Tuckerton, N. J.—Robert Toy Gloucester Heights, N. J.—James Florich Cortland. N. Y.—Lewis W Lang Glenwood Landing, N. Y.—Oscar Wiggins Meriden,…

Subscribe to unlock this content

Subscribe Now